Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

(rts.rs)

29. 06. 2017. 22:06 >> 21:43

SA ČILEOM ZA TITULU

Njemačka lako s Meksikom, 4:1

Reprezentacija Nemačke pobijedila je Meksiko sa 4:1 (2:0) i plasirala se u finale Kupa konfederacija, u kojem će igrati sa Čileom. Finale se igra u nedjelju od 20.00 sati.

Prvak svijeta je odličnom igrom i sa dva ekspresna gola zbunio Meksikance. Potom su kontrolisali igru i rezultat. Meksikanci su pokušali da se vrate u meč, prijetili, stvarali šanse, ali ih nijesu iskoristili.

Njemci su u nastavku došli do još jednog pogotka i time su nestale sve nade Meksikanaca u preokret.

Prva prva dva gola za Njemačku postigao je Gorecka u šestom i osmom minutu. Treći gol dao je Verner u 59. minutu. Smanjio je Fabijan u 89. minutu. Konačni rezultat postavio je Junes u prvoj minuti nadoknade.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније