Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

03. 07. 2017. 22:52 >> 22:42

NOVI IZAZOV

Teri: Vratićemo Aston Vilu u Premijer ligu

Novi fudbaler Aston Vile Džon Teri rekao je danas da je oduševljen što je došao u taj klub i da želi da ga već u prvoj sezoni vrati u Premijer ligu.

"Oduševljen sam što sam došao u Aston Vilu. To je klub kom sam se mnogo godina divio, sa izvrsnim trening centrom i jednim od najboljih stadiona u zemlji. Grupa igrača je dobra, a vodi je iskusan i uspješan trener Stiv Brus. Jedva čekam da počnem i nadam se da će klub da postigne nešto posebno ove sezone", rekao je Teri na predstavljanju.

Nekadašnji kapiten Čelsija je sa Aston Vilom potpisao jednogodišnji ugovor. Teri je na kraju sezone napustio Čelsi, poslije 22 godine u tom klubu tokom kojih je osvojio pet titula u Premijer ligi, pet FA kupova, tri Liga kupa i po jedan trofej u Ligi šampiona i Ligi Evropa.

Kao jedan od glavnih razloga zašto je izabrao klub iz drugog ranga takmičenja, Teri je naveo da bi mu "bilo previše" da igra protiv Čelsija.

"Bilo bi previše za mene da moram da prevazilazim to da igram protiv Čelsija. Imao sam 22 nevjerovatne godine u tom klubu i želim mu dobro. Ali, sada su moje misli i ambicije okrenute ka tome da vratim Aston Vilu u Premijer ligu", istakao je Teri.

On je kazao da ga je trener Aston Vile Stiv Brus ubijedio da pređe u klub iz Birmingema.

"Stiv je Stiv i on me je ubijedio da dođem. Drago mi je što ću igrati, glad je još tu", kazao je Teri.

Brus je bio zajedno sa Terijem na promociji i rekao da je bilo teško dovesti nekadašnjeg reprezentativnog štopera Engleske.

"Teri želi da igra i mislim da može još mnogo toga da pruži. Naravno, više bismo voljeli da ima 26, a ne 36 godina, ali je fizički izuzetno spreman. Ovo je najveći transfer u mojoj karijeri, nije čest slučaj da dovedete igrača takvog kalibra. Mnogi mlađi će se ugledati na njega", rekao je Brus.

Teriju je sreću u novom klubu poželio i bivši klub Čelsi porukom na društvenim mrežama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније