Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila R.B.

06. 07. 2017. 22:10 >> 21:42

VUKIĆEVIĆ ZADOVOLJAN

"Šturm je favorit, moraće i da dokaže"

Trener Mladosti Dejan Vukićević bio je zadovljan nakon pobjede u Jermeniji i plasmana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Ostvarili cmo cilj. Eliminisali smo Jermene i već sada počinju pripreme za Šturm. Ekipa iz Austrije je favorit na papiru, ali će na terenu morati da nas ubijedi da je bolja“, rekao je Vukićević za Sport klub.

Kako je kazao, prvo poluvrijeme večeras je bilo solidno.

"Imali smo nekoliko neugodnih situacija, ali mreža je ostala mirna. U nastavku smo sačekali trenutak kada su se Jermeni skroz otvorili i krenuli naprijed, znalački iskoristili višak prostora i sa tri gola pokazali da smo bolji rival“, kazao je strateg Podgoričana.

Naredni rival je Šturm. Prvi meč je u Gracu 13., a revanš 20. jula u Podgorici. Ekipa iz Austrije je favorit, ali favoriti ne pobjeđuju uvijek, zar ne. Mladost ima čemu da se nada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније