Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

07. 07. 2017. 12:59 >> 12:38

ŠOK NA "TREŠNJICI"

Vlaisavljević napušta klupu Zete?

Nakon ispadanja od Željezničara iz kvalifikacija za Ligu Evrope, Zeta će ostati bez trenera Dušana Vlaisavljevića, piše cg-fudbal.com.

Pomenuti portal navodi da je Vlaisavljević nakon ispadanja od Željezničara odlučio da obavi razgovor sa Upravom kluba i da je izvjesno da će nakon toga klub iz Golubovaca morati da potraži novog trenera.

U klubu su šokirani, jer je Vlaisavljević napravio veliki uspjeh prošle sezone, kada je od tima koji igra “toplo-hladno” napravio tim od kojeg su “drhtali” svi klubovi u Crnoj Gori.

Njegovim stopama će i trener golmana Žarko Lučić.

Zeta je sinoć u revanšu 1. kola kvalifikacija za LE na stadionu pod Goricom igrala sa Željezničarom neriješeno 2:2, a klub iz sarajeva je prošao dalje zahvaljujući pobjedi kod kuće u prveom meču (1:0).

Vlaisavljević je čestitao Željezničaru na plasmanu, naglasivši da je iskustvo kluba s Grbavice bilo presudno.

"Bili smo bolji nego u Sarajevo. Atmosfera je bila dobra, ali je na kraju odlučilo iskustvo i kvalitet igrača Željezničara", kazao je Vlaisavljević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније