Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Mina ]

18. 07. 2017. 22:37 >> 22:42
12

KVALIFIKACIJE ZA LŠ

Nula pod Goricom, Partizan ide dalje

Fudbaleri Budućnosti nijesu uspjeli da se plasiraju u treće kolo kvalifikacija za Ligu evropskih šampiona.Budućnost je večeras u Podgorici, u revanš meču drugog kola, igrala sa Partizanom 0:0. Beogradski tim nastavak kvalifikacija izborio je zahvaljujući pobjedi u prvom duelu pred svojim navijačima 2:0. Partizan će u trećem kolu igrati protiv atinskog Olimpijakosa.

Budućnost je odigrala odličan meč, za razliku od duela u Beogradu, bila je mnogo konkretnija u napadu, ali je falilo koncentracije u završnici, pa je Partizan koji je za 90 minuta stvorio samo jednu pravu šansu izborio remi. To mu je bilo dovoljno za prolaz u treće kolo.

Budućnost je u uvodu meča zaprijetila preko Hočka i Mirkovića sa distance, da bi se u finišu prvog dijela tresao se okvir gola na obje strane.

U 35. minutu Raspovović je odlično centrirao, a Vlaisavljević iskosa sa lijeve strane pogodio bližu stativu.

Osam minuta kasnije, Janković je centrirao iz slobodnjaka sa desne strane, a Ostojić šutirao glavom sa 10,11 metara, lopta je pogodila okvir gola, pa se na odmor otišlo sa početnim rezultatom.

U nastavku nije bilo uzbuđenja sve do posljedjih 15 minuta. A onda je naš tim prokockao dvije velike prilike da zakomplikuje revanš.

Prvo je Mitrović šutirao sa pet metara glavom nakon ubacivanja Tučevića iz kornera, lopta je otišla tik pored stative.

A onda sedam minuta prije kraja "plavi" nijesu iskoristili šansu nad šansama - Nikač je izašao sam ispred Kljajića, ali je oklijevao i kada se činilo da je šansa propala, pronašao je Melunovića, koji je šutirao sa šest, sedam metara, ali je golman Partizana odbranio.

Do kraja Budućnost je imala još jednu polušansu, ali je Partizan odolio i izborio plasman u treće kolo.

Tok meča:

Kraj meča.

83' Kakva prilika za naš tim - Nikač je izašao sam ispred Kljajića, ali je oklijevao i kada se činilo da je šansa propaala, pronašao je Vlaisavljevića, koji je šutirao sa šest, sedam metara, ali je golman Partizana odbranio.

81' Pejaković je dobro šutirao sa 13,14 metara Kljajić je odbio loptu u korner.

80' Sjajna kontra Partizana, Mitrović je u posljednjem trenutku izblokirao Đurđevića.

79' Mitrović je šutirao sa pet metara glavom nakon ubacivanja Tučevuića iz kornera, lota je otišla tik pored stative.

74' Opet su "plavi" tražili penal, nakon prodora Vlaisavljevića intervenisao je Evrton, domaći fudbaleri su msatrali da je igrao rukom, ali ne i sudija.

57' Vlaisavljević je oprobao udarac iskosa sa desns strane, lopta je otišla preko gola.

Počelo je drugo poluvrijeme.

Kraj prvog dijela.

43' Sada je okvir gola spasio Budućnost. Janković je centrirao iz slobodnjaka sa desne strane, a Ostojić šutirao glavom sa 10,11 metara, a  je lopta pogodila stativu...

41' Đurđević je dobio loptu u prostor, ali je u posljednjem trenutku Mijatović otklonio opasnost.

35' Velika prilika za Budućnost - Raspovović je odlično centrirao, a Vlaisavljević iskosa sa lijeve strane pogodio bližu stativu!

18' Ostojić je igrao rukom u svom šesnaetercu, ali sudija je samo odmahnuo rukom...

15' Odmah uzvraća Budućnost - Mirković je raspalio sa skoro 30 metara, Kljajić je izvadio loptu ispod prečke. Uslijedio je korner, ali "plavi" nijesu zaprijetili...

14' Đuričković je pokušao sa opreko 20 metara preko gola.

9' Hočko je šutirao sa ivice šesnaesterca, lopta je prošla pored desne stative.

Meč je počeo.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније