Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 07. 2017. 23:39 >> 23:10

MIROSLAV ĐUKIĆ

Nije ovo Partizan kakav želimo da bude

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da mu se mnoge stvari iz večerašnjeg meča protiv Budućnosti ne dopadaju, ali da je najvažnije da su crno-bijeli prošli u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Ima mnogo stvari koje mi se ne sviđaju, danas ovo nije bio Partizan kakav želimo da bude. Ali, mi ćemo to popravljati, najbitnije da smo prošli dalje u sljedeće kolo", rekao je Đukić poslije meča za Arenu sport.

Fudbaleri Partizana plasirali su se večeras u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u Podgorici sa ekipom Budućnosti odigrali 0:0. Crno-bijeli su u prvom meču drugog kola odigranom prije nedjelju dana pobijedili sa 2:0.

"Nijesmo imali dobar stav, nijesmo dobro ušli u utakmicu... Moramo da budemo mnogo agresivniji, mnogo čvršći, pa tek onda da pričamo o finesama fudbalskim", rekao je Đukić na konferenciji za novinare poslije meča.

I fudbaler Partizana Marko Janković se složio sa trenerom da ekipa iz Humske nije odigrala kako može.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica. Budućnost je krenula na naš gol svim snagama. U nekim trenucima su bili mnogo bolji od nas. Loše smo ušli u meč, loše smo stajali... Nije baš najbolje, kao što mi znamo, kao što možemo da igramo, ali najbitnije je da smo prošli i da nije bilo nikakvih incidenata", rekao je Janković za Arenu sport.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније