Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 07. 2017. 23:19   >>  22:58

DEJAN VUKIĆEVIĆ

Žao mi je što nijesmo pokazali ništa

Mladost nije uspjela da kompletira iznenađenje, Šturm je večeras pod Goricom održao lekciju našem timu. Trener "romantičara" Dejan Vukićević je istakao da da mu je žao što njegova ekipa nije prikazala ništa.

"Izgubili smo od boljeg. Igrali smo bojažljivo, kao da smo čekali da primimo gol. Drugi pogodak nas je dotukao. Žao nam je, ukazala nam se šansa da napravimo nešto veliko. Nije mi, međutim, žao što smo ispali od boljeg, već što nijesmo pokazali gotovo ništa", kazao je Vukićević.

Trener Mladosti ipak nije imao šta da zamjeri igračima...

"Nijesmo bili agresivni, nijesmo vjerovali da možemo da napravimo rezultat. Nijesmo pružili ono što smo mogli, to je ono što mi je žao. Nijesmo iskoristili lijepu priliku koja se ne ukazuje svakog dana, ali nećemo zamjeriti igračima. Imamo tri pobjede, zaradili smo nešto novca za klub i idemo dalje", kazao je Vukićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније