Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 06. 2013. 16:35   >>  16:44

PREDSTAVLJEN ITALIJAN

Perez Anćelotiju: Očekujem najbolje!

Real Madrid je najprestižniji klub u svijetu. Cilj je jasan. Igrati savršen fudbal u skladu sa tradicijom kluba, kazao je Anćeloti prilikom zvanične inauguracije u „kraljevskom“ klubu.

Španski Real predstavio je danas novog šefa stručnog štaba, italijanskog stručnjaka Karla Anćelotija, koji će na klupi Madriđana zamijeniti Portugalca Žozea Mourinja, javio je dopisnik agencije Anadolija.

„Real Madrid je najprestižniji klub u svijetu. Cilj je jasan. Igrati savršen fudbal u skladu sa tradicijom kluba“, kazao je Anćeloti prilikom zvanične inauguracije u „kraljevskom“ klubu.



Anćeloti će u naredne tri sezone s klupe voditi Real Madrid, a na današnjoj konferenciji za novinare uz italijanskog trenera sjeo je i bivši Realov igrač Zinedin Zidan. Predsjednik kluba Florentino Perez, rekao je na konferenciji za novinare na Santjago Bernabeu, kako je Anćeloti trener koji "zna pobjeđivati pameću. Dugogodišnji san bio mu je da vodi Real Madrid i došao je dan ostvarenja tog sna".

Perez je zahvalio i upravi Pariz Sent Žermena, te rekao da je cilj Reala da osvoji Ligu šampiona naredne sezone.

"Od tebe očekujemo najbolje", poručio je Perez Anćelotiju.

Jedan od najbogatijih svjetskih klubova promijenio je od vremena Visentea Del Boskea, koji je na klupi Reala sjedio od 1999. do 2003., ukupno 11 trenera.

(tekst i foto: Anadolija)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније