Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 07. 2017. 18:12   >>  17:42

MURINJO SAOPŠTIO

De Hea ostaje u Junajtedu

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je danas da golman David de Hea neće napustiti klub, uprkos tome što je za njega ozbiljno zainteresovan Real Madrid.

Real već nekoliko godina pokušava da dovede De Heu, a prije dvije godine je španski reprezentativac bio na korak od prelaska na "Santijago Bernabeu".

"Mogu da garantujem da on neće otići ove sezone, mislim da će biti vrlo teško da ode. On je pošten momak, ispravan. Imali su kontakt sa njim, mi smo bili otvoreni za pregovore pošto sam oduvijek mislio da ne treba spriječiti igrača ako želi da ode, jer na kraju od njega ne dobijete ono što očekujete. Mislim da je on u redu, ja sam srećan i 100 odsto će ostati", rekao je Murinjo, prenio je Skaj.

Portugalski trener je naveo da je zadovoljan ekipom i napretkom igrača uoči početka takmičenja u Premijer ligi, ali da se nada da će tokom teškog prelaznog roka dovesti još najmanje jednog igrača.

Junajted pokušava da dovede Ivana Perišića iz Intera i Nemanju Matića iz Čelsija.

"Teško je govoriti o imenima, pošto ti igrači pripadaju drugim klubovima. Igrači su na pripremama i treneri i vlasnici klubova nijesu srećni kada pričate o njima, a tako mislim i ja. Nikada nijesam krio moj plan ekipe u prelaznom roku, a to je da kupimo četiri igrača koji će unijeti ravnotežu. Ali, sa razvojem tržišta, dobijanjem povratnih informacija od (izvršnog direktora Eda) Vudvorda i analizirajući iz daleka, vrlo je teško", rekao je Murinjo.

"Ako klub nema šanse da mi dovede četiri igrača, neka tako bude. Imam grupu igrača i radiću sa njima. Ali i dalje se nadam da ću dobiti trećeg igrača. Ko zna za četvrtog šta će biti, ali makar trećeg", dodao je Murinjo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније