Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila R.B.

24. 07. 2017. 17:26 >> 16:58

OBRADOVAO NAVIJAČE

Pike: Nejmar ostaje!

Potencijalni transfer brazilskog ofanzivca Nejmara iz Barselone u Pari sen Žermen posljednjih dana je glavna tema svjetskih sportskih medija. Ipak, izgleda da je dobio demanti "iz prve ruke".

Defanzivac Barselone Đerar Pike obradovao je navijače katalonskog kluba. Visoki štoper je postavio na društvene mreže sliku sa saigračem Nejmarom uz poruku: "Ostaje".

Da li će Nejmar otići u PSŽ, kako se posljednjih dana mnogo govori, neće biti poznato još neko vrijeme, a kako "funkcionišu" transfer spekulacije, može se očekivati da se ta "saga" nastavi tokom ostatka ljeta.

Španski mediji su ranije u toku dana prenijeli kako su bogati arapski šeici iz Katara, koji su vlasnici pariskih "Svetaca", ponudili astronomsku svotu za Brazilca. Govorilo se o nevjerovatnih 392 miliona eura za šest sezona, u šta bi bilo uključena otkupna klauzula od 220 miliona, koliko Barseloni sljeduje ukoliko bi se ona aktivirala, prenosi Sport klub. 

U pregovore je uključen i Nejmarov otac, koji je navodno uspostavio kontakt sa PSŽ, ali još ništa nije konačno.

Treba dodati da je Barselona trenutno na turneji po SAD, a da je Nejmar u nedjelju zahtijevao sastanak sa direktorom Raulom Sanljehijem, koji je i "odgovoran" za njegov dolazak iz Santosa.

Šta je na sastanku dogovoreno se ne zna, ali je neposredno poslije toga Pike objavio sliku sa Nejmarom.   

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније