Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

24. 07. 2017. 19:55 >> 19:32

POTPISAO ZA SITI

Mendi i zvanično najskuplji defanzivac

Dosadašnji fudbaler Monaka Benžamen Mendi potpisao je danas petogodišnji ugovor sa Mančester sitijem vrijedan 52 miliona funti i postao najskuplji odbrambeni igrač na svijetu.

"On je bez sumnje jedan od najboljih bekova na svijetu i bio je naš prvi izbor za tu poziciju", rekao je sportski direktor Sitija Čiki Begiristajn.

Mendi je 23-godišni lijevi bek i peto je pojačanje Sitija u ljetnjem prelaznom roku. Prije njega došli su desni bek Kajl Voker za 45 miliona funti, uz mogućih pet miliona bonusa, vezni igrač Bernardo Silva za 43 miliona, golman Ederson Moraes za 35 i defanzivac Danilo za 26,5 miliona funti.

On je prošle sezone odigrao 34 utakmice za Monako i pomogao mu da osvoji prvu šampionsku titulu u poslednjih 17 godina. Mendi je prošlog ljeta iz Marseja došao u Monako.

Mendi je igrao za omladinske selekcije Francuske, a nastupio je četiri puta za A tim.

Monako je prodao tri igrača u ljetnjem prelaznom roku, dvojicu Sitiju Silvu i Mendija, dok je Timuje Bakajoko prešao u Čelsi. Iz ekipe bi mogli da odu i Kilijan Mbape, Tomas Lemar i Fabinjo.

Siti je prodao Romi lijevog beka Aleksandra Kolarova za 4,5 miliona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније