Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

(B92)

25. 07. 2017. 22:51 >> 22:27
4

LŠ, KVALIFIKACIJE

Ubjedljiv poraz Partizana u Beogradu

Fudbaleri Partizana poraženi su od Olimpijakosa u Beogradu sa 3:1, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Jedini gol za Partizan, koji je u drugom kolu izbacio podgoričku Budućnost, postigao je Tavamba u desetom minutu. Golove za grčki tim postigli su, dvostrkui strijelac, napadač Ben u 6. i 56. minutu, dok je ogromnu prednost Olimpijakosu za revanš obezbijedio
Emenike u prvom minutu nadoknade vremena.

Fudbaleri Vardara pobijedili su Kopenhagen u utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa 1:0, dok je CSKA bio bolji od grčkog AEK-a 2:0.

Centarfor Vardara Džonatan Baloteli se u 65. minutu najbolje snašao u šesnaestercu prošlogodišnjeg učesnika grupne faze LŠ. Baloteli je odbijenu loptu zakucao u ugao gola Olsena i to je Makedoncima bilo dovoljno za pobjedu.

Ekipi CSKA je bilo potrebno desetak minuta na startu drugog poluvremena da u prvoj utakmici trećeg kola savlada AEK.

"Armejci" su pogađali u nadoknadi prvog poluvremena, kada je poslije kornera Vasin poslao glavom loptu do Džagojeva, a ovaj je proslijedio u mrežu.

Jedanaest minuta kasnije, Pontus Vernblum je duplirao prednost glavom iz peterca i postavio konačan rezultat meča.

Rumunski FCSB je remizirao sa Plzenjom 2:2, Slavia iz Praga je savladala beloruski Bate sa 1:0, uz crveni karton Jablonskom iz Batea.

Jedina utakmica na kojoj nije bilo golova je azerbejdžansko-moldavski okršaj između Kvarabaga i Tiraspola.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније