Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

27. 07. 2017. 16:29 >> 16:01

ŠPANSKI MEDIJI

Kutinjo pristao na manju platu u Barseloni

Fudbaler Liverpula Filipe Kutinjo pristao je na manju platu kako bi prešao u Barselonu, prenijeli su danas španski mediji.

Kutinjo je u januaru potpisao novi petogodišnji ugovor sa Liverpulom, uz mjesečnu platu od 150.000 funti, ali je sada obavijestio upravu engleskog kluba da će pristati na manju platu u Barseloni, kako bi prešao na Kamp Nou, prenio je španski Sport.

Kutinjo se, navodno, prije nekoliko mjeseci dogovorio sa upravom Barselone o ličnim uslovima.

Mediji su prenijeli da bi Barselona mogla u sklopu dogovora o transferu Kutinja, da ponudi Liverpulu Ivana Rakitića.

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je u više navrata da nema namjeru da proda Brazilca, ali Barselona je uporna da ga dovede, pošto je neizvjestan ostanak Nejmara na Kamp Nou. Za Nejmara je zainteresovan Pari Sen Žermen, koji želi da plati transfer 222 miliona eura.

Britanski mediji danas su naveli da Liverpul traži za Kutinja 150 miliona eura, umjesto dosadašnjih 80, ali da je klub sa Enfilda u dobroj finansijskoj situaciji i da uopšte ne mora da proda 25-godišnjeg fudbalera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније