Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

28. 07. 2017. 10:46   >>  10:18

MIHAJLOVIĆ PORUČIO

Beloti može da ide samo za 100 miliona

Prva zvijezda Fudbalskog kluba Torino Andrea Beloti, ovog ljeta je na meti mnogih evropskih velikana, prije svih italijanskih. Međutim, trener "bikova" Siniša Mihajlović se nada će i u novoj sezoni italijanskog šampionata računati na najboljeg strijelca tima.

Mihajlović je saopštio da Beloti može napustiti klub samo ako je neko spreman da plati 100 miliona eura, koliko iznosi njegova otkupna klauzula.

Beloti (23) je u prošloj sezoni Serije A bio treći strijelac sa 26 golova, što je bilo dovoljno da se za njega zainteresuju Čelzi, Mančester junajted i Milan. Ipak, 23-godišnji napadač ima ugovor sa Torinom do 2021. godine i klauzulu od 100 miliona eura.

“Predsjednik kluba Urbano Kairo je bio potpuno jasan. Ili aktiviranje otkupne klauzule ili ništa. Drago mi je da je i dalje s nama. Imamo sjajan odnos, povjerenje i privrženost. Veoma sam zadovoljan onim što smo uradili, tokom posljednje tri sedmice mogao sam da vidim samo naporan rad i želju da budemo dobri", zaključio je Mihajlović.

Srpski trener je dodao da je Beloti bio lakše povrijeđen pa je zato propustio pripremni meč protiv Gengana, ali da očekuje njegov brz povratak na teren.

Beloti je stigao u Torino 2015. godine iz Palerma. Od tada je za klub odigrao 74 zvanične utakmice i postigao 40 golova. U dresu državnog tima Italije nastupio je devet puta uz četiri pogotka.

Torino novu sezonu u Seriji A počinje 20. avgusta gostovanjem u Bolonji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније