Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

28. 07. 2017. 16:01 >> 15:41

"NIJE NA PRODAJU"

Juve čuva Dibalu, odbili mnogo ponuda

Generalni direktor Juventusa, Bepe Marota, insistira na tome da Paolo Dibala nije na prodaju “po bilo kojoj cijeni“.

Dibala se prethodnih dana pominjao kao rješenje za Barselonu, ako Nejmar u “transferu vijeka” pređe u Pari Sen Žermen.

Napadač je jednom svojom izjavom u četvrtak nagovijestio da se ne bi previše borio da ostane u Juventusu, kada bi stigla dovoljno dobra ponuda Barselone.

"Prija kada pročitate da su za vas zainteresovani klubovi poput Barselone i Reala. To znači da radite dobar posao. Druga stvar je koliko je sve to realno, jer tokom prelaznog roka se pojavljuju svakakve vesti", rekao je Dibala.

Međutim, Marota je danas za italijanske medije jasno da od znanja da argentinski fudbaler može ostati u Juventusu koliko god želi.

“Dibalu nećemo prodati po bilo kojoj cijeni. Odbili smo mnogo ponuda za njega. Kada je igrač srećan što je u Juventusu, onda može ostati koliko god želi“, poručio je Marota.

Dibala je u Juventus stigao 2015. godine iz Palerma za 32 miliona eura.

Od tada je za “staru damu“ odigrao 94 utakmice i postigao 42 gola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније