Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

02. 08. 2017. 18:25 >> 17:56

LOŠA ORGANIZACIJA MEČA

UEFA kaznila Vardar sa 55 000 eura

Evropska fudbalska unija (Uefa) kaznila je skopski Vardar sa 55.000 eura zbog loše organizacije utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv švedskog Malmea, koja je odigrana u Strumici.

Makedonski fudbalski šampion je kažnjen zbog toga što je publika bacala predmete na teren, blokirala stepenice na tribinama, nepristojno se ponašala i ometala fudbalere, kao i zbog paljenja i bacanja baklji na teren, prenose lokalni mediji.

Utakmica protiv Malmea je odigrana u Strumici, zbog toga što se stadion u Skoplju, Telekom arena, na kojem igra Vardar priprema za meč Uefa Superkupa.

Vardar večeras (20.00) u Danskoj igra revanš meč trećeg kola kvalifikacija protiv danskog šampiona Kopenhagena. Prvu utakmicu skopski tim je dobio da 1:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније