Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

03. 08. 2017. 16:19   >>  15:49

KRŠI SE FINANSIJSKI FER-PLEJ

Španska liga stopirala transfer Nejmara

Čelnici španske fudbalske "La lige" stopirali su transfer Brazilca Nejmara iz Barselone u francuski Pari Sen Žermen, prenijeli su danas španski mediji.

"Možemo da potvrdimo da su advokati Nejmara danas došli u naše prostorije da otkupe ugovor, ali zahtjev je odbijen jer se krši finansijski fer-plej Uefe. To su sve informacije koje u ovom trenutku možemo da pružimo", navodi se u sapštenju La Lige.

Nejmar se nalazi blizu prelaska iz Barselone u PSŽ za 222 miliona eura, koliko iznosi otkupna klauzula.

Razlika između otkupnih klauzula u Španiji, u poređenju sa otpusnim klauzulama u ostalim velikim ligama u Evropi, je način na koji moraju otkupi biti izvršeni.

Umjesto da klub koji želi da kupi igrača plati ugovoreni iznos klubu koji ga prodaje, uslov je da igrač koji prelazi u drugi klub sam sebe otkupi iz trenutnog kluba, što znači da PSŽ prvo mora igraču da plati transfer, a ovaj da podnese zahtjev La Ligi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније