Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

04. 08. 2017. 09:41 >> 09:13

PSŽ

Uzeli Nejmara, pa "bocnuli" Barsu

PSŽ je aktivirao astronomsku otkupnu klauzulu od 222 miliona eura i u svoje redove doveo dojučerašnjeg asa Barcelone, Nejmara. Samo prije nekoliko mjeseci, Barselona je ponizila Francuze u osmini finala Lige prvaka pobijedivši u revanšu Parižane rezultatom 6:1.

 

Katalonci su tako uspjeli nadoknaditi zaostatak od 4:0 iz prve utakmice njihovog dvoboja i šokirati fudbalsku javnost. Ipak, PSŽ je sada "oteo" jednog od najboljih igrača Barselone, i čini se dočekao svojih pet minuta, prenosi sport.sport.ba.

Francuski klub je, između redova, odlučio da "bocne" Barsu na Tviteru. Naime, PSŽ je, nedugo nakon što je Nejmar i zvanično postao njihov igrač, na zvaničnom Tviter profilu postavio sliku Marka Veratija uz natpis: "Nadamo se da imate odličan dan!"

Ironija je u tome da su u PSŽ-u odlučili uz ovu poruku postaviti upravo Veratijevu sliku. Poznato je da je Verati velika želja čelnika Barselone, te da su u katalonskom klubu i zvanično izrazili želju da ga dovedu na Nou Kamp. Međutim, iako i sam Verati, navodno želi preći u Barsu, do tog transfera još nije došlo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније