Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

04. 08. 2017. 12:35 >> 12:10
1

ŽRIJEB ZA LŠ

Liverpul na Hofenhajm, Rijeka protiv Olimpijakosa

Šampion Hrvatske, Rijeka u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraće protiv grčkog Olimpijakosa, odlučeno je žrijebom u Nionu.

 

Šampion Slovenije Maribor igraće protiv izraelskog Hapoela Ber Ševe.

Nakon što je u prethodnom kolu ubjedljivo izbacio Partizan, Olimpijakos će ponovo igrati sa timom iz bivše Jugoslavije. Hrvatski mediji prenose da je Rijeka izvukla najtežeg mogućeg protivnika.

Prvi meč će se igrati u Pireju, a revanš je u Rijeci.

Maribor put do trećeg učešća u Ligi šampiona tražiće preko Hapoela Ber Ševe. Prvi meč je u Izraelu, drugi na stadionu Ljudski vrt. Maribor je dva puta igrao protiv Izraelaca u kvalifikacijama za elitno takmičenje. Bili su uspješniji od Makabija iz Tel Aviva 2014. kada su se i plasirali u Ligu šampiona, ali su 2011. ispali od Makabija iz Haife.

Ostali parovi rute šampiona su: Karabag - Kopenhagen, APOEL - Slavija Prag, Seltik - Astana.

Zanimljivo će biti i u ligaškoj ruti. Derbi igraju Hofenhajm i Liverpul (prvi meč u Njemačkoj), a podjednako interesantan mogao bi biti dvomeč između Napolija i Nice (prvi meč u Italiji). U ostalim mečevima sastaju se Bašahšehir - Sevilja, Sporting - Steaua i Jang Bojs - CSKA.

Prvi mečevi na programu su 15. i 16. avgusta, a revanši 22. i 23. avgusta.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније