Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

09. 08. 2017. 23:59   >>  10. 08. 2017. 00:45

NA MEČU SA VOŽDOVCEM

Teža povreda Kosovića?

Crnogorski reprezentativac Nebojša Kosović doživio je večeras težu povredu na meču Partizana i Voždovca u četvrtom kolu Super lige Srbije.

Partizan je doživio prvi poraz u posljednih godinu dana u nacionalnom šampionatu (1:3), a katastrofalno veče srpskog šampiona obilježila je i povreda našeg reprezentativca.

Kosović je nakon 15-ak minuta igre u drugom poluvremenu uklizao na loptu, a noga mu je zapela za travu. Nakon ukazane pomoći bilo je jasno da neće moći nastaviti meč, a teren je napustio uz pomoć medicinskog tima.

Crnogorski vezista je izveden iz igre u očiglednim bolovima, a odmah po sijedanju na klupu na koljeno mu je stavljen led. 

Iz kluba su saopštili da će težina povrede biti poznata u četvrtak nakon pregleda na magnetnoj rezonanci.

Ovaj 22-godišnji Nikšićanin bi lako mogao da propusti derbi sa Vojvodinom u nedjelju u Novom Sadu, a možda i meč sa mađarskim Videotonom za osam dana, u prvom meču baraža za Ligu Evrope.

U slučaju teže povrede, biće neizvjesan za "vječiti" derbi 26. avgusta, a potom mečeve reprezentacije Crne Gore u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvu sa Kazahstanom 1. septembra i Rumunijom tri dana kasnije, prenosi B92.

S druge strane, prema prvim procjenama do kojih su došli novinari Arenasport televizije, čini se da povreda ipak neće biti teže prirode. Sve će biti poznato u četvrtak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније