Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

10. 08. 2017. 23:52   >>  23:43

KVALIFIKACIJE ZA MUNDIJAL

Promjene u reprezentaciji Brazila

Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Tite objavio je danas spisak igrača za kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo, sa značajno izmijenjenim sastavom.

Tite je izostavio veliki broj igrača koji su bili u reprezentaciji na prethodnom okupljanju, među kojima je i do sada standardni član tima, fudbaler Juventusa Daglas Kosta.

Selektor je rekao da reprezentacija Brazila još nije kompletna, odnosno da tim nije izvjestan uprkos tome što je njegova ekipa neporažena u kvalifikacijama.

Spisak brazilskog selektora:

Golmani: Alison (Roma), Kasio (Korintijans) i Ederson (Mančester siti).

Odbrana: Dani Alves, Markinjos i Tijago Silva (Pari Sen Žermen), Fagner (Korintijans), Filipe Luis (Atletiko Madrid), Marselo (Real Madrid), Miranda (Inter) i Rodrigo Kajo (Sao Paulo).

Vezni red: Kazemiro (Real Madrid), Fernandinjo (Mančester siti), Djulijano (Zenit), Luan (Gremio), Paulinjo (Guangdžou), Filip Kutinjo (Liverpul), Renato Augusto (Peking) i Vilijan (Čelsi).

Napad: Roberto Firmino (Liverpul), Gabrijel Žesus (Mančester siti), Nejmar (Pari Sen Žermen) i Tajson (Šahtjor).

Brazil vodi u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo sa 33 boda iz 14 utakmica. Naredna dva protivnika biće Ekvador 31. avgusta i drugoplasirana Kolumbija 5. septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније