Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

12. 08. 2017. 14:47 >> 14:18

ŠPANSKI MEDIJI

Aleksandar Katai "na meti" Valensije

Aleksandar Katai, krilni napadač Deportivo Alavesa, nalazi se na meti Valensije, prenose španski mediji.

                           

Reprezentativac Srbije je na Iberijsko poluostvro stigao pretprošle godine iz redova Crvene zvezde, a 'Slijepi miševi' su ga dobro zapamtili prošle sezone.

Riješio je pitanje pobjednika u duelu dva kluba sjajnim prodorom i još boljim driblingom na golmanom, za trijumf Alavesa u 86. minutu.

Trener tima sa Mestalje Marselinjo najavio je dolazak nekoliko ofanzivaca u svoj tim, a jedno od potencijalnih pojačanja jeste bivši igrač Crvene zvezde. 

S druge strane, španski mediji ga opisuju kao atipičnog napadača, odlične tehnike i osećaja za dribling, napominjući da može da igra na više pozicija u fazi napada, kao i da mu je zaštitni znak ulazak u sredinu poslije prodora. 

Katai ima 26 godina, u Primeri je do sada upisao 26 nastupa, tri gola i četiri asistencije, a igrao je još i za Vojvodinu, Palić, Olimpijakos, OFI sa Krita, Platanijas i spomenutu Crvenu zvezdeu. 

Za reprezentaciju Srbije nastupio je u šest navrata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније