Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

13. 08. 2017. 19:04 >> 18:36

POBJEDA TOTENHEMA

Junajted ubjedljiv, dva gola Lukakua

Fudbaleri Mančester junajteda pobijedili su danas Vest Hem na svom stadionu sa 4:0 na početku Premijer lige.

Dvostruki strijelac bio je napadač Romelu Lukaku, koji je golove dao u 33. i 53. minutu.

Pogotke su još postigli Antoni Marsijal u 87. i Pol Pogba u 90.

Fudbaleri Totenhema pobijedili su u gostima Njukasl sa 2:0

Golove za londonski tim postigli su Dele Ali u 61. minutu i Ben Dejvis u 70, a asistent kod oba gola bio je Kristijan Eriksen.

Prvo poluvrijeme nije donijelo mnogo uzbuđenja, Totenhem je bio nešto bolji rival, ali "pijevci" nijesu imali pravu priliku u prvih 45 minuta.

Na samom startu drugog dijela igre, odnosno u 48. minutu, kapiten Njukasla Džondžo Šelvi postupio je nesportski. On je tokom prekida nagazio Alija po zglobu, a sudija je to primijetio i pokazao mu direktan crveni karton.

Totenhem je u nastavku susreta iskoristio brojčanu prednost na terenu. Prvo je Ali dobro reagovao na proigravanje Eriksena u 61. minutu, da bi potom isto učinio i Dejvis devet minuta kasnije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније