Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta; Objavio: I. P. ]

16. 08. 2017. 10:41 >> 10:13

MILOJEVIĆ PRED MEČ

Krasnodar ozbiljan, vjerujemo u sebe

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je Krasnodar ozbiljan protivnik, ali da vjeruje u svoju ekipu i u igru crveno-bijelih.


"Očekivanja su uvijek velika... Idemo u goste izuzetnoj ekipi, svjesni smo koji je ulog, došli smo do završnice, dobro smo radili, dobro smo se spremili, igrači su motivisani i ono što mogu da obećam zvezdaškoj javnosti je da ćemo se truditi da igramo kao i do sada", rekao je Milojević novinarima pred polazak tima u Krasnodar. 

Fudbaleri Crvene zvezde sjutra igraju protiv Krasnodara prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. Meč u Krasnodaru se igra od 19.00.

"Poštujemo protivnika, ali vjerujemo u sebe i mislim da ćemo se tako i predstaviti u sjutrašnjoj utakmici", rekao je Milojević. 

Na pitanje novinara da li je ekipa spremna da ponovi igre iz duela protiv Sparte, Milojević je naveo da je Krasnodar dobra ekipa, ali da će se crveno-bijeli prilagoditi.

"Mi se trudimo da damo sve od sebe, jako je bitno da kad izađemo na teren vjerujemo u sebe, da imamo plan igre... Ali, tu je i faktor protivnika, igramo protiv ozbiljnog protivnika. To je skup stranaca, imaju svoj stil igre, ali prilagdićemo se", rekao je Milojević. 

Revanš je 24. avgusta od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније