Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Mina ]

16. 08. 2017. 19:20 >> 18:50

RAZVOJNI TURNIR

Poraz kadetkinja nakon jedanaesteraca

Ženska kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je danas u Minsku od Kazahstana nakon slabijeg izvođenja jedanaesteraca 5:4, u drugom kolu UEFA razvojnog turnira.

Utakmica je u regularnom toku završena bez golova, 0:0.

Crnogorska selekcija u prvom kolu slavila je protiv Bjelorusije 1:0.

Meč u Minsku obilježila je dobra defanzivna igra oba tima bez izglednih prilika za pogodak.

Selektor Derviš Hadžiosmanović kazao je da je protiv Kazahstana pružio šansu djevojkama koje su protiv Bjelorusije imale manju minutažu.

"Djevojke su odigrale dobru i borbenu utakmicu i bile ravnopravan rivala vršnjakinjama iz Kazahstana. Nedostajalo nam je sreće da dođemo do pobjede nakon izvođenja jedanaesteraca, čime bi sigurno osvojili prvo mjesto na turniru. Turnir u Bjelorusiji završićemo na prvom mjestu ukoliko domaćin sjutra ostane neporažen u duelu sa Kazahstanom, što bi nam značilo na polju samopouzdanja", kazao je Hadžiosmanović.

On je naglasio da je, bez obzira na krajnji plasman, izuzetno zadovoljan nastupom na turniru.

On je podsjetio da su mečevi u Minsku bili generalna proba za oktobarski turnir preliminarne runde kvalifikacija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније