Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Sportklub.rs ]

17. 08. 2017. 09:33   >>  14:38

PONOVO BOLJI OD BARSE

Realu Superkup Španije

Fudbaleri Real Madrida nastavili su da osvajaju trofeje pošto su slavili i u drugom meču španskog Superkupa.

Dvostruki uzastopni šampion Evrope i šampion Španije savladao je najvećeg rivala kod kuće sa 2:0 i tako je osvojio već drugi trofej u sezoni sa ukupnih 5:1 poslije trijumfa od 3:1 na Kamp Nou.

Zidan je napravio nekoliko promjena, nije bilo Bejla i Iska, nije bilo ni suspendovanog Ronalda, ali to nije smetalo Realu da odigra još jedan sjajan duel.

Od samog starta Real je napao ranjenog rivala i u potpunosti ga je nadigrao. Katalonci, koji su na ovom meču igrali u atipičnoj formaciji 3-5-2, odigrali su znatno bolje u drugom poluvremenu, ali je to bilo premalo pa će navijači sigurno nastaviti rat protiv uprave kluba.

Real je osvojio jubilarni 10. Superkup Španije.

Real je krenuo nadahnuto. Već u drugom minutu je Modrić imao šansu, a onda je Marko Asensio postigao fenomenalan gol u četvrtom minutu pošto je fenomenalnim udarcem sa oko 25 metara savladao Ter Stegena.

Barselona je djelovala nemoćno, pa su se ređale prilike pred golom Katalonaca.

U 25. minutu Asensio je imao još jednu odličnu šansu, ali nije na vrijeme šutirao, a osam minuta kasnije i Vaskes je bio u velikoj prilici.

U 39. minutu je bilo 2:0. Marselo je pronašao Benzemu koji je lagano prihvatio loptu i smjestio je u mrežu.

U drugom poluvremenu vidjeli smo drugu sliku. Barselona je zaigrala mnogo bolje i imala je nekoliko velikih prilika.

Mesi je u 53. minutu pogodio prečku, četiri minuta kasnije Suares je imao veliku priliku, a Urugvajac je u 71. minutu pogodio i stativu.

Uz rezultat i promašene prilike, dodatni problem za Barselonu je bila povreda koljena Luisa Suaresa koji je odigrao do kraja utakmice, ali je bilo očigledno da postoji povreda.

Real je do kraja u laganom ritmu sačuvao prednost i osvojio je još jedan trofej.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније