Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Arena ]

17. 08. 2017. 11:02 >> 10:32

KVALIFIKACIJE ZA LE

"Jugosloveni" čekaju šansu

Ne računajući Milan, Crvena zvezda u plej-of rundi Lige Evrope nije mogla da dobije težeg rivala nego što je Krasnodar. Vicešampion Srbije, čije boje brani Filip Stojković, je faktički u ulozi autsajdera pred prvi duel, večeras u Rusiji (19), ali pobjede nad praškom Spartom podigle su samopouzdanje ekipi Vladana Milojevića gotovo do maksimuma.

"Idemo u goste stvarno dobroj ekipi, ali svjesni smo uloga. Poštujemo protivnika, ali ga se ne plašimo. Idemo u Rusiju da damo sve od sebe", rekao je Milojević, kojem veliki problem predstavlja što ne može da računa na teže povrijeđenog vezistu Branka Jovičića.

Bez povrijeđenog Crnogorca Nebojše Kosovića, kao i bez podrške navijača zbog kazne Uefe, Partizan - sa Markom Jankovićem u timu će od 21 čas dočekati Videoton.

"Svjesni smo da se nalazimo pred veoma važnom utakmicom, prilazimo ozbiljno, za nas je bitno da uđemo u Ligu Evrope i sve ćemo učiniti da tako bude", istakao je trener Miroslav Đukić.

Teškog rivala dobio je i Hajduk - splitski ,,bili“ u prvom meči gostuju Evertonu (21.05).

"Imamo mlađu ekipu od rivala, ali puni smo samopouzdanja", poručio je strateg Hajduka Hoan Kariljo.

Zagrebački Dinamo će dočekati Skenderbeg (19), a spektakl se očekuje u Skoplju gdje će se sat kasnije sastati Vardar našeg Damira Kojaševića i Fenerbahče. Drugi makedonski predstavnik, Škendija, od 20.45 gostuje Milanu, a u istom terminu sastaju se Osijek - Austrija i Domžale - Olimpik Marsej.

Mirko Ivanić sa BATE Borisovim dočekuje Oleksandriju (19), Braga čiji su članovi Nikola Điđo Vukčević i Marko Bakić gostuje Hafnarfjorduru (19.45), Vladimir Boljević sa AEK Larnakom ide na noge Viktoriji Plzenj (20.15), a Stefana Mugošu sa moldavskim Šerifom čeka duel sa Legijom u Varšavi (20.45).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније