Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

17. 08. 2017. 12:23 >> 11:54
1

PIKE NAKON PORAZA

Prvi put u karijeri sam se osjećao nemoćno

Fudbaler Barselone, Đerar Pike rekao je da se prvi put u karijeri osjećao nemoćno u odnosu na Real Madrid, u dvomeču Superkupa Španije.

Real je sinoć osvojio Superkup Španije, pošto je u drugoj utakmici u Madridu pobijedio sa 2:0 golovima Marka Asensija i Karima Benzeme. U prvom meču u nedjelju u Barseloni "kraljevski" klub pobijedio je sa 3:1.

"Nijesmo u najboljem trenutku, ni kao ekipa ni kao klub. To je dug proces i možemo da napredujemo. Moramo da budemo složni i da idemo naprijed", rekao je Pike, prenijeli su danas španski mediji.

Real je igrao bez Kristijana Ronalda koji je suspendovan na pet utakmica zbog isključenja u prvom meču Superkupa.

Barselona ima problema sa igrom u napadu otkako je za rekordan transfer od 222 miliona eura Pari Sen Žermenu prodala Nejmara, a u dvomeču protiv Reala postigla je jedan gol, i to iz penala.

Real je osvojio dva trofeja u posljednjih sedam dana, pošto je 8. avgusta pobjedom protiv Mančester junajteda od 2:1 u Skoplju, trijumfovao i u Superkupu Evrope.

"Prvih 20 minuta su sinoć bili sjajni. Pregazili smo ih", rekao je defanzivac Reala Dani Karvahalj.

Trener Reala Zinedin Zidan sinoć nije uvodio u igru Gareta Bejla, Kasemira i Iska, a u tim se vratio Luka Modrić poslije suspenzije.

Odbranu titule u španskom prvenstvu Real počinje u nedjelju na gostovanju protiv Deportiva, a Barselona će u prvom kolu igrati kao domaćin protiv Betisa.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније