Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 08. 2017. 23:15 >> 22:48
2

REMI DINAMA

Vardar srušio Fener, nula u Humskoj, poraz Zvezde

Vardar je srušio Fenerbahče u Skoplju 2:0, Partizan je igrao bez golova sa Videotonom u Humskoj, dok je Crvena Zvezda poražena od Krasnodara u gostima 3:2, u mečevima plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Barsegjan je doveo Vardar u vođstvo u 20. minutu, domaći tim je u finišu ostao sa igračem manje (isključen Grnčarov u 89. minutu), ali ga to nije pokolebalo, naprotiv.

U drugom minutu sudijske nadoknade autogol je postigao Topal, pa je Vardrar došao na korak od plasmana u Ligu Evrope. 

Partizan je imao više od igre, ali je bliži pobjedio bio Videoton. Mađari su imali zicer u nadoknadi, ali je Stojković izvnaredno intervenisao, pa je ostalo 0:0.

Krasnodar je dva puta imao po dva gola prednosti, a kod rezultata 2:1 poništen mu je čist gol, pa Zvezda veoma zadovoljna dolazi iz Rusije.

Golovima Ignatijeva i Klaesona domaćin je poveo 2:0, Srnić je smanjio, ali je Petrov sredinom nastavka vratio dva gola prednosti svom timu.

Konačan rezultat postavio je Pešić nakon asistencije Srnića.

Dinamo je iščupao remi protiv Skenderbega na "Maksimiru", pošto je Enrikez u petom minutu sudijske nadoknade pogodio za 1:1.

Prethodno su gosti poveli u 37. minutu preko Latifija.

Everton je savladao Hajduk iz Splita 2:0, strijecli su bili Kin i Gaja. Milan je deklasirao Škendiju 6:0 a po dva gola su postigli Andrea Silve i Montolivo. Mrežu su tresli još Borini i Antoneli.

Revanši su za sedam dana.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније