Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

19. 08. 2017. 18:28   >>  22:26

BUNDESLIGA

Dortmund siguran protiv Volfsburga

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda pobijedili su danas na gostujućem terenu Volfsburg sa 3:0, u utakmici prvog kola Bundeslige.

Borusija je povela u 22. minutu golom Marija Pulišića, a vođstvo je udvostručio Mark Bartra pet minuta kasnije. Konačan rezultat postavio je Pjer Emerik Obamejang u 60. minutu.

U startnoj postavi ekipe iz Dortmunda bio je Mario Gece, prvi put od decembra, pošto se oporavio od metaboličkog poremećaja. On je asistirao Pulišiću kod prvog gola.

Fudbaleri Hamburga pobijedili su kao domaćini Augsburg golom Nikolaja Milera u osmom minutu.

Takođe, prvenstvo je pobjedom započela i Herta, koja je u Berlinu bila bolja od Štutgarta sa 2:0. Herta je pobijedila zahvaljujući Metjuu Leckiju, koji je postigao golove u 47. i 62. minutu.

Hanover je kao gost pobijedio Majnc sa 1:0 golom Martina Harnika u 73. minutu, dok je Hofenhajm istim rezultatom na svom terenu pobijedio Verder golom Andreja Kramarića u 85. minutu.

Fudbaleri Bajerna iz Minhena sinoć su počeli odbranu titule pobjedom protiv Bajera iz Leverkuzena od 3:1.

Fudbaleri Šalkea pobijedili su danas Lajpcig na svom stadionu sa 2:0, u prvom kolu Bundeslige.

Strijelci su bili Nabil Bentaleb u 43. iz penala i Jevgen Konopljanka u 73. minutu.

Lajpcig je tako poražen poslije odličnih igara u prošloj sezoni, u kojoj je bio drugi u njemačkom prvenstvu i ove će igrati Ligu šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније