Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Mina ]

19. 08. 2017. 19:06 >> 18:41

1. CFL

Pobjeda Budućnosti u Radanovićima

Fudbaleri Budućnosti opravdali su ulogu favorita i ostvarili pobjedu, a tri boda u četvrtom kolu Telekom Prve crnogorske lige osvojili su i ekipe Rudara i Iskre.

Budućnost je u Radanovićima savladala Grbalj 2:1 i zabilježili treći trijumf ove sezone.

Do pobjede došla je golovima Ivana Pejakovića u 18. i Alena Melunovića u 28. minutu. Jedini pogodak za domaćina postigao je Šaleta Kordić u 45. minutu.

Rudar je u Pljevljima bio ubjedljiv protiv Dečića 4:0, a do drugog uzastopnog trijumfa došao je pogocima Milivoja Mrdaka u 15, Marka Vukovića u 22, Edvina Kuča u 57. i Miloša Zečevića u 79. minutu.

Prvu pobjedu ove sezone upisala je Iskra, koja je kao gost savladala Petrovac 1:0. Odlučujući pogodak postigao je Željko Krstović u 32. minutu.

Mladost je u podgoričkom naselju Stari aerodrom igrala sa Komom neriješeno 2:2. Domaćin je golovima Marka Burzanovića u 59. i Marka Ćetkovića u 70. minutu povela 2:0.

Na 2:1 smanjio je Dejan Bogdanović u 74, a isti igrač postavio je i konačan rezultat u 87. minutu.

U posljednjem meču ovog kola, sjutra u Golubovcima, sastaće se Zeta i Sutjeska.

Budućnost i Sutjeska, sa utakmicom manje, dijele prvo mjesto na tabeli sa po devet bodova. Zeta sa utakmicom manje je druga sa sedam, Rudar je treći Rudar sa šest, a bod manje ima Mladost.

TROFEJ RADIJA CG: Mrdak na čelu

Napadač Rudara, Milivoje Mrdak, sa tri gola zauzima prvu poziciju na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Gol manje, nakon nekompletnog četvrtog kola, postigli su Iljir Camaj (Dečić), Hulijan Montenegro (Grbalj), Ivan Vuković (Grbalj), Dejan Bogdanović (Kom), Edvin Kuč (Rudar) i Marko Vuković (Rudar).

Radio Crne Gore, povodom jubileja 70 godina postojanja, pokrenuo je akciju trofej za najboljeg strijelca u Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi.

Prvi trofej u sezoni 2013/14 osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u naredne tri golgeter Sutjeske Goran Vujović i igrači Mladosti, Marko Šćepanović i Zoran Petrović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније