Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

20. 08. 2017. 20:58   >>  20:31

PREMIJER LIGA

Alonso za prvu pobjedu Čelsija

Fudbaleri Čelsija pobijedili su danas na Vembliju ekipu Totenhema sa 2:1 u utakmici drugog kola Premijer lige.

Šampionu Premijer lige ovo je prva pobjeda u novoj sezoni, pošto su u prvom kolu izgubili od Barnlija. Tri boda ima i Totenhem koji je, poslije trijumfa u prošlom kolu, upisao prvi poraz.

U prvom, istorijskom meču Premijer lige odigranom na Vembliju, Čelsi je poveo golom Markosa Alonsa u 24. minutu iz slobodnog udarca i tu prednost je čuvao sve do 82. minuta.

Miši Batšuaji je u tom 82. minutu postigao autogol i donio izjednačenje Totenhemu. Poslije slobodnog udarca i ubacivanja lopte s lijeve strane, Batšuaji je bio najviši u skoku, ali je loptu glavom poslao u svoju mrežu.

Konačan rezultat postavio je Alonso svojim drugim golom na meču, u 88. minutu, a poslije vrlo slabe intervencije golmana domaće ekipe Uga Lorisa.

Čelsi u narednom kolu dočekuje Everton, dok Totenhem na Vembliju igra protiv Barnlija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније