Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta, sportklub.rs ]

20. 08. 2017. 22:48 >> 00:06

PRIMERA

Barsa i Real pobjedama počeli sezonu

Fudbaleri Barselone i Real Madrida pobjedama su počeli novu sezonu u Primeri. Barsa je večeras na svom terenu pobijedila Betis sa 2:0, dok je Real savladao Deportivo u La Korunji rezultatom 3:0.

Barselona je povela u 36. minutu autogolom Alina Toške, a samo tri minuta kasnije mrežu Betisa pogodio je i Serđi Roberto.

Katalonska ekipa je mogla i do ubjedljivije pobjede, a Lionel Mesi je već na prvom meču u sezoni mogao da postigne het-trik pošto je čak tri puta pogađao okvir gola.

Fudbaleri oba kluba su prije početka utakmice minutom ćutanja odali počast žrtvama terorističkog napada u Barseloni. Igrači domaćeg kluba su nosili crni flor, a umjesto prezimena na leđima pisalo je samo - Barselona.

Na tribinama Nou Kampa bilo je nekoliko transparenata, a na jednom je pisalo: "Svi smo mi Barselona".

Barselona u narednom kolu gostuje Alavesu, dok Betis dočekuje Seltu.

Fudbaleri Atletik Bilbaa i Hetafea su ranije danas odigrali 0:0.

Ekipa Zinedina Zidana slavila je bez ikakvih problema, iako je domaćin počeo nadahnuto.

Andone je u šestom i osmom minutu imao dve sjajne prilike, ali je Kejlor Navas bio na visini zadatka i tu je praktično i riješen meč.

Madriđani, koji su igrali bez suspendovanog Kristijana Ronalda, igraju sa mnogo samopouzdanja u ovom trenutku, pa su u La Korunji prvu ozbiljnu akciju pretvorili u gol – Benzema je u 20. minutu asistirao Bejlu za laganu realizaciju.

Samo sedam minuta kasnije bilo je 2:0. Sav posao odradio je Marselo, a Kazemiro nije imao nikakvih problema da zatrese mrežu rivala.

U nastavku se igralo u laganom ritmu, nijedna ekipa se nije previše trošila, a Real je još jedno odlično izdanje ovjerio divnom akcijom u 62. minutu.

Bejl je zavrnuo loptu, a Kros je natrčao i sjajnim udarcem pogodio lijeve rašlje za konačnih 3:0.

Počasni gol Deportivo je mogao da postigne dva minuta prije kraja. Karvahal je skrivio penal, ali Navas je zaplašio Andonea.

Sjenku na sjajan meč Reala u posljednjim trenucima bacio je Serhio Ramos koji je dobio drugi žuti karton, a Ramos je i prije toga zaslužio isključenje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније