Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija; Objavio: B.V. ]

22. 08. 2017. 09:55 >> 09:32

GVARDIOLA

Ponosan na igrače uprkos remiju

Pep Gvardiola nakon sinoćnjeg remija 1:1 njegovog Mančester Sitija protiv Evertona na Etihadu izjavio je kako je bez obzira na krajnji ishod utakmice to bio jedan od njegovih najponosnijih dana u životu.

 

“Građani“ su imali su zaostatak od 0:1, nakon gola Vejna Runija u 35. minutu, i igrača manje na terenu od 44. do 88. minuta, kada je isključen gostujući fudbaler Morgan Šnajderlin.

Ipak, u nastavku je domaćin odigrao sjajno i pogotkom Rahima Sterlinga osam minuta prije kraja stigao do boda.

“Ovdje smo zbog rezultata, ali na kraju moramo analizirati i našu igru. Bio je to jedan od najponosnijih dana u mom životu, kada sagledam kako smo igrali protiv 11 Evertonovih igrača. To je tim iz Lige Evrope, koji ima vrhunske igrače. Nije bilo lako, ali smo pokušavali i propustili smo neke šanse, čak i sa igračem manje. Sve smo učinili. Ni sam ne znam koliko smo šansi stvorili, ali bila je to utakmica u kojoj smo igrali sa deset protiv 11 protivničkih fudbalera“, kazao je Guardiola.

Nakon drugog kola Premijer lige i Mančester Siti i Everton imaju po četiri boda. “Građani“ su peti zbog nešto bolje gol razlike, dok su “karamele“ na osmom mjestu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније