Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 06. 2013. 14:49 >> 14:49

ŽRTVUJU RAMIREŠA?

Čelsi se dogovorio sa Kavanijem

Englezi pristali na uslove Urugvajca, ali dogovora sa Napolijem nema. Moraće na kraju da žrtvuju Brazilca Ramireša?

Izgleda da je "El Matador" smanjio svoje prohtjeve, naime pristao je na 8.5 miliona eura po sezoni, iako se pričalo da je u prvi mah tražio da sa više od 12 miliona bude najplaćeniji igrač lige, zajedno sa Vejnom Runijem.

Međutim, Čelsi je jedini klub koji je zagrizao za Urugvajca, Real se okrenuo Suarezu, Siti je poslao ponudu koja je odbijena, nemaju namjeru da isplate klauzulu.

De Laurentis tvrdo insistira na 63 miliona evra, odbio je paket koji bi uključivao Toresa, a jedini igrač koga Napolitanci žele iz Čelsija je Ramireš.

Brazilac je tip Rafe Beniteza, problem je što Murinjo ne želi da ga se odrekne.

Teško je reći i na koliko bi Čelsi procijenio Brazilca koga su platili blizu 30 miliona eura, ali izgleda da je to jedini način da stignu do Kavanija koji im je preko potreban u narednoj sezoni.

Urugvajac će probati da urazumi predsjednika, ali De Laurentis je poručio da nema o čemu da razgovara sa Kavanijem i da će, ako neko ne isplati klauzulu Urugvajac ostati u klubu.

(sportske.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније