Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 02. 2013. 11:02 >> 11:00
1

ZAGRIJAVANJE

Murinjo: Svijet čeka duel Real - Mančester

Real i Mančester junajted odigraće jedan od najzanimljivijih mečeva osmine finala Lige šampiona.

Oba tima napravila su odlične uvertire pred međusobni okršaj. Madriđani su savladali Sevilju 4:1, dok su "đavoli" rutinski izašli na kraj sa Evertonom. Za Žozea Murinja Liga šampiona je jedina prilika da sezonu za Real učini uspješnom.

"Očekuju nas dvije spektakularne utakmice protiv Mančester junajteda. Svijet sa nestrpljenjem iščekuje te duele, a ja sam siguran da će im oba tima pružiti pravi fudbalski užitak. Pored toga, ove utakmice za mene imaju posebnu draž jer ću se nadmetati sa mojim velikim prijateljem Serom Aleksom Fergusonom. Privilegija je poznavati tog čovjeka i biti mu prijatelj", rekao je portugalski stručnjak.

Prvi susret osmine finala između Reala i Junajteda igra se u srijedu od 20 i 45 na stadionu "Santjago Bernabeu."

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније