Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

AA [ Objavio: O.Z. ]

26. 08. 2017. 16:35   >>  16:05

BARSA DOZVOLILA

Suarez oporavak nastavlja u reprezentaciji

Fudbalski kub Barselona dozvolio je napadaču Luisu Suarezu da oporavak od povrede koljena nastavi u reprezentaciji Urugvaja.

Suarez je van stroja od 16. avgusta kada je povrijedio koljeno u revanš meču Superkupa Španija protiv Real Madrida, koji je Barsa izgubila rezultatom 0:2. Sjajni napadač dobio je klupsku dozvolu da se priključi reprezentaciji Urugvaja na pripremama za nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

“Luis Suarez se dobro oporavlja od povrede desnog koljena. Medicinsko osoblje Barcelone i Fudbalski savez Urugvaja dogovorili su se da se napadač priključi nacionalnom timu i nastavi s rehabilitacijom“, saopšteno je iz Barselone uoči današnje utakmice španske Primere protiv Alavesa u gostima.

Urugvaj je nakon 14 odigranih kola treći u južnoameričkim kvalifikacijama za Mundijal. Čekaju ga dvije jako važne utakmice - 31. avgusta protiv Argentine na domaćem terenu i pet dana kasnije u Paragvaju.

Na Svjetsko prvenstvo iz Južne Amerike plasiraće se četiri prvoplasirane reprezentacije, dok će petoplasirana u baraž u kojem će igrati protiv predstavnika Okeanije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније