Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavila: J.B.Č ]

27. 08. 2017. 15:28 >> 14:58

KAPITEN JUVENTUSA

Bufon nezadovoljan upotrebom tehnologije

Kapiten fudbalera Juventusa golman Đanluiđi Bufon rekao je da je nezadovoljan upotrebom sistema video tehnologije (VAR).

Juventus je sinoć pobijedio Đenovu sa 4:2, a zahvaljujući VAR u prvom poluvremenu dosuđena su dva penala, po jedan za oba tima.

Međutim, prije nego što je igrač Juventusa Danijele Rugani oborio Andreja Galabinova, napadač Đenove je bio u ofsajdu, a postoje i nedoumice oko penala za torinski klub.

"Ne volim VAR. Nije svaki kontakt penal. Koristi se pretjerano i pogrešno... Imaćemo 60 penala u sezoni. Rekli su nam da će se koristiti samo u osjetljivim slučajevima, štedljivo, a tako bi i trebalo. Dobili smo penal, a ja čak nijesam ni slavio jer je trebalo šest minuta za odluku. Ne možeš da prekidaš igru na svake tri sekunde... To je zaista ružno. Kada se VAR ovako koristi, to ne pomaže nikome", naveo je Bufon.

VAR se koristio i u utakmici Beneventa i Bolonje (0:1). Benevento je sinoć prvi put u istoriji bio domaćin utakmice u Seriji A, a poslije pregledanja video snimka poništen mu je izjednačujujući gol u sudijskoj nadoknadi vremena, pošto je Fabio Lučoni bio u ofsajdu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније