Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ sportklub.rs ]

28. 08. 2017. 00:13   >>  00:08

PRIMERA

Valensija sačuvala remi u Madridu

Fudbaleri Real Madrida remizirali su protiv Valensije 2:2 na Santjago Bernabeuu u drugom kolu španske La Lige.

Očekivano, šampion je imao inicijativu od prvog minuta, ali je Valensija bila izuzetno organizovana u fazi odbrane. Madriđani su u 10. minutu uspjeli da probiju zid Slijepih miševa pogotkom fantastičnog Asensija.

Međutim, prošlo je samo osam minuta kada je Soler donio izjednačenje Slijepim miševima poslije asistencije Latorea.

U jeku napada Kraljevskog kluba u drugom poluvremenu Valensija je uspjela da dođe do gola, strijelac je bio Kondogbija u 77. minutu, na dodavanje Rodriga, preciznim udarcem sa petnaestak metara.

Samo šest minuta kasnije Asensio, iz slobodnog udarca, donosi izjednačenje domaćem timu. Gol veziste Reala ide na dušu golmanu Netu, koji je bio izuzetno loše postavljen.

U finišu meča Real je krenuo svim silama ka golu Valensije, a sjajnu šansu propustio je Benzema u 92. minutu, kad je Neto zaustavio njegov udarac glavom iz neposredne blizine.

Poslije ovog kola oba tima imaju po četiri boda i nalaze se na diobi četvrtog mjesta sa još pet timova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније