Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

28. 08. 2017. 10:21 >> 09:53

RAZLIČITI ARŠINI

Kutinjo slučajno otkrio da nije povrijeđen

Transfer saga oko eventualnog prelaska Filipea Kutinja iz Liverpoola u Barcelonu juče se dodatno zakomplikovala.

 

Borba Barse i Liverpula traje već nekoliko sedmica, a najveći gubitnik u svemu upravo je Kutinjo.

Brazilski igrač je jasno poručio da mu je želja da ide u Barcelonu, no "Redsi" ne žele tako lako da puste svog najboljeg igrača.

Kutinjo je propustio nekoliko prethodnih utakmica engleskog tima zbog navodne povrede leđa.

Otkako je počela priča da bi brazilski igrač svoju karijeru mogao nastaviti na Nou Kampu tako se Kutinjo odjednom povrijedio.

Engleski mediji vjeruju da je to način ovog igrača da iskaže svoj bojkot čelnicima Liverpula koji ne žele da prihvate silne ponude koje šalje Barsa.

Ova saga juče se dodatno zakomplikovala nakon što je objavljeno da će Kutinjo konkurisati za naredne mečeve Brazila, prenosi sportsport.ba.

Katalonski Sport je objavio da je Brazilac poručio ljekarskom timu svoje selekcije da uopšte nema povredu leđa, te da je spreman da igra za svoju reprezentaciju. Navodno, Liverpul je odlučio u samom finišu prelaznog roka da proda Kutinja, a kako navode mediji na ostrvu ovaj transfer će iznositi 160 miliona eura.

Ipak, još uvijek se čekaju zvanične potvrde klubova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније