Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 06. 2013. 14:34 >> 14:33

FINALE KUPA KONFEDERACIJA

Fabregas: Samo još Brazil da pobijedimo

Vezni igrač Barselone i reprezentativac Španije Sesk Fabregas kazao je da sadašnjoj generaciji „crvene furije“ ostala samo pobjeda nad Brazilom.

Sadašnjoj generaciji selekcije Španije pored već osvojene dvije titule evropskog i jedne svjetskog prvaka, ostao je još trofej Kupa konfederacija.

„Pobjeda u večerašnjem meču mogla bi mnogo da znači i za njih i za nas u narednom periodu. Do sada smo sve postigli i znamo da nam je jedino još preostalo da savladamo Brazil. Večerašnji meč pokazaće nam i da li možemo ponovo da budemo svjetski prvaci“,rekao je Fabregas.

Španac smatra da bi pobjeda nad Brazilom značajno podigla samopouzdanje fudbalerima Španije.

„Za nas bi i sa psihološke strane bilo izuzetno važno da pobijedimo domaćina turnira. Brazil je najveća fudbalska sila svih vremena jer su osvojili mnogo titula. Ovo je finale iz snova. Niko od nas još nije igrao protiv Brazila i ne postoji bolji meč za ovu generaciju španskih fudbalera“, dodao je Fabregas.

Finalna utakmica Kupa konfederacija između Brazila i Španije igra se večeras na stadionu Marakana u Rio de Žaneiru, sa prenosom u ponoć na RTCG 2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније