Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 06. 2013. 16:47   >>  16:47

MARKETINŠKI PROJEKTI

Saradnja fudbala i Formule 1

Ekipa Marusije saopštila je da je potpisala ugovor o saradnji sa članom Čempionšipa Redingom.

Marusi se nalazi u posjedu ruskog proizvođača automobila Marusija Motorsa. U saopštenju se navodi da će obje strane putem raznih marketinških projekata promovisati jedna drugu, ali i da će sarađivati kroz programe nutricionista i trenera.

 „Ovo je sjajno partnerstvo koje je omogućilo povezivanje dva svjetska sportska brenda. Počastvovani smo što će naš grb biti prikazan na Silversounu jednoj od najpoznatijih svjetskih staza “, rekao je izvršni direktor Redinga Najdžel Hauvi.

Inače, još dvije ekipe iz Formule 1 sarađuju sa fudbalskim klubovima. Zauber je prošle godine ozvaničio saradnju sa Čelsijem, dok Katerham sarađuje sa Kvins Park Rendžersom, pošto imaju istog vlasnika – Tonija Fernandesa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније