Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavio: B.V. ]

04. 09. 2017. 23:32 >> 23:05

PRIJE POČETKA SEZONE

Venger razmišljao o odlasku

Menadžer fudbalera Arsenala Arsen Venger razmišljao je ovog ljeta o odlasku iz kluba, prije nego što je produžio ugovor na dvije godine, prenijeli su danas britanski mediji.

 

Venger je prošle sezone bio od velikim pritiskom pošto ekipa nije uspjela da se plasira u Ligu šampiona poslije 19 uzastopnih sezona u najelitnijem evropskom takmičenju. Navijači su tražili da Francuz poslije 21 godine napusti klub.

Poslije nekoliko mjeseci spekulacija, 67-godišnji Venger je u maju potpisao novi dvogodišnji ugovor.

"Da, oklijevao sam da produžim ugovor iz ličnih razloga. U Arsenalu sam više od 20 godina i pitao sam se da li da nastavim da predvodim ekipu. Bili smo prilično loši tokom prošle sezone", rekao je Venger, prenio je Tajms.

Venger je potvrdio da je za njega bio zainteresovan Pari Sen Žermen.

On je takođe rekao da je Arsenal ponudio 100 miliona eura za igrača Monaka Tomasa Lemara. Uprava Arsenala tokom ljetnjeg prelaznog roka nije uspjela da dovede francuskog reprezentativca, a da je taj transfer uspio, Aleksis Sančes bi najvjerovatnije bio prodat Mančester sitiju.

Siti je poslao nekoliko ponuda za Sančesa, čiji ugovor sa Arsenalom ističe na kraju sezone, ali londonski klub nije želio da ga pusti dok ne dovede neko zvučno pojačanje.

"Ponudili smo 100 miliona eura, ali Lemar je želio da ostane u Monaku. Vratićemo se. Takođe, želio sam i Kilijana Mbapea, ali 180 miliona eura je za nas previše. On je igrač koji pravi razliku, 90 odsto igrača zavisi od ekipe, ali on spada u onih 10 odsto. Nema granica, on može da bude novi Pele", ocijenio je Venger.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније