Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me

08. 09. 2017. 15:45   >>  15:20

POVREDA NIJE OZBILJNA

Kosović će pauzirati samo 15 dana

Fudbaler "sokola" i Partizana Nebojša Kosović neće propustiti cijelu sezonu zbog povrede koljena, kako su ranije objavili mediji.

 

Kosoviću nijesu naprsli ukršteni ligamenti već ima napuknuće "običnih" ligamenata.

Selektor Ljubiša Tumbaković je za TVCG kazao da je situacija i dalje ista kao prije 20 dana. Kosovićeva povreda se rješava rutinskim zahvatom nakon kojeg slijedi pauza od samo 15 dana a ne cijelu sezonu.

Naš fudbaler će za par dana na kontrolu u Rim, nakon čega će biti poznato da li će zahvat obaviti odmah ili će sačekati ključne duele u kvalifikacijama protiv Danske i Poljske..

Naš veznjak se u posljednje vrijeme nametnuo kao jedan od ključnih fudbalera u reprezentaciji i Partizanu, pa će činjenica da povreda ipak nije ozbiljnije prirode obradovati Ljubišu Tumbakovića i Miroslava Đukića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније