Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio P.R. [ Beta ]

09. 09. 2017. 20:53   >>  20:23

BUNDESLIGA

Poraz Bajerna, slavili Majnc i Augsburg

Fudbaleri Bajern Minhena doživjeli su danas poraz u gostima od Hofenhajma, koji je pobijedio sa 2:0 u trećem kolu Bundeslige.

Strijelac je bio Mark Ut, u 27. i 51. minutu. Bajern je izgubio poslije dvije pobjede na početku njemačkog prvenstva. Hofejnhajm ima sedam bodova i dijeli prvo mesto sa Borusijom Dortmund i Hanoverom.

Fudbaleri Majnca pobijedili su na svom terenu Bajer iz Leverkuzena sa 3:1, u trećem kolu Bundeslige i ostvarili prvu pobjedu u prvenstvu.

Bajer je poveo u 22. minutu golom Dominika Kora, a izjednačio je Jošiori Muto u 45. minutu. Pobjedu domaćima obezbijedili su Abdul Dialo u 57. i Suat Serdar u 71. minutu.

Majnc je osvojio prva tri boda u prvenstvu i zauzima 12. mjesto na tabeli, dok je Bajer 16. sa samo jednim bodom.

Augsburg je na svom terenu pobijedio Keln sa 3:0 zahvaljujući trostrukom strijelcu Alfredu Finbogasonu, koji je postigao golove u 22, 32. minutu iz penala i petom minutu nadoknade vremena.

Augsburg je ostvario prvu pobjedu u ligi i ima četiri boda na šestom mjestu, dok je Keln pretrpio sva tri poraza i nalazi se na začelju tabele.

Prvu pobjedu u prvenstvu ostvario je i Ajntraht, koji je na gostujućem terenu u Menhengladbahu pobijedio Borusiju sa 1:0 golom Kevina Prinsa Boatenga u 13. minutu.

Obje ekipe imaju po čertiri boda na osmom i devetom mjestu na tabeli.

Fudbaleri Frajburga osvojili su bod na svom terenu protiv Borusije iz Dortmunda, a utakmica je završena rezultatom 0:0.

Klub iz Dortmunda je prekinuo niz od dvije pobjede i ima sedam bodova na prvom mjestu, a Frajburg je 15. sa dva boda.

Bez pobjednika završen je i meč Volfsburga i Hanovera, 1:1.

Večeras igraju Hofenhajm-Bajern Minhen, a njemački šampion bi pobjedom mogao da preuzme prvo mjesto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније