Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio P.R. [ Beta ]

12. 09. 2017. 23:05 >> 23:18
1

LIGA ŠAMPIONA

Favoriti ubjedljivi na startu

Fudbaleri Barselone ubjedljivo su večeras sa 3:0 pobijedili prošlogodišnjeg finalistu, ekipu Juventusa, na početku grupne faze Lige šampiona.

Dvostruki strijelac bio je Lionel Mesi, u 45. i 69. minutu, a gol u 56. dao i Ivan Rakitić.

Sporting je u drugoj utakmici Grupe D iznenađujuće lako pobijedio Olimpijakos u Pireju, iako je rezultat na kraju bio 3:2.

Golove su dali Sejdu Dumbija u drugom, Želson Martins u 13. i Bruno Fernandeš u 43. minutu, dok je dva gola u finišu utakmice za Olimpijakos postigao Felipe Pardo.

Čelsi je bio ubjedljiv u Londonu, gdje je u Grupi C sa 6:0 pobijedio debitanta Karabag iz Azerbejdžana.

Pogotke su postigli Pedro Rodrige, Davide Zapakosta, Sesar Aspilikueta, Time Bakajoko i Miči Batšuaji, dok je Maksim Medvedev dao autogol.

Druga utakmica Grupe C između Rome i Atletiko Madrida u Rimu završena je bez golova i to je bio jedini neriješeni rezultat.

Pari Sen Žermen je kao gost deklasirao Seltik sa 5:0, uz dva pogotka Edinsona Kavanija i po jednim Nejmara i Kilijana Mbapea, i uz autogol Mikaela Lustiga.

Pobjedu u Grupi B zabilježio je i Bajern, koji je u Minhenu sa 3:0 pobijedio Anderleht.

Bajern je iskoristio to što je od 11. minuta imao igrača više, poslije isključenja Svena Kumsa, a pobjedu je ostvario golovima Roberta Levandovskog iz penala, Tijaga Alkantare i Jošue Kimiha.

Mančester junajted je u Grupi A na svom stadionu sa 3:0 pobijedio Bazel, a strijelci su bili Maruan Felaini, Romelu Lukaku i Markus Rašford.

CSKA iz Moskve je poslije preokreta pobijedio Benfiku u Lisabonu sa 2:1.

Haris Seferović je doveo portugalski klub u vođstvo u 50. minutu, na asistenciju srpskog fudbalera Andrije Živkovića, a pobjedu ruskom timu donijeli su Vitinjo iz penala u 63. i Timur Žamaletdinov u 71.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније