Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

15. 09. 2017. 18:22 >> 17:52

RADIĆE U SELTIKU

Ture završio igračku karijeru

Nekadašnji reprezentativac Obale Slonovače Kolo Ture saopštio je danas da je završio igračku karijeru i da je preuzeo ulogu u stručnom štabu fudbalskog kluba Seltik.

Nekadašnji fudbaler Arsenala, Mančester sitija i Liverpula radiće kao tehnički asistent, a pomagaće i trenirima u prvom i omladinskom timu.

"Ovo je novo poglavlje u mojoj karijeri, novi početak. Sa fudbalom je gotovo, sada i zvanično mogu da kažem da sam u penziji i da se sada okrećem trenerskom poslu. Za mene ovo neće biti velika promena, u smislu onoga šta ću raditi. Uvijek sam bio igrač koji je želio da pomogne ljudima oko sebe... Moći ću dosta toga da naučim i od Brendona Rodžersa, on je vrhunski trener", rekao je Ture.

Ture je prošle sezone igrao za Seltik i ispostavilo se da je to bila posljednja stanica u njegovoj igračkoj karijeri.

Kolo Ture (36) se iz reprezentacije Obale Slonovače povukao 2015. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније