Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

16. 09. 2017. 17:52   >>  22:14

BUNDESLIGA

Pobjede Bajerna i Šalkea, remi Lajpciga

Fudbaleri Bajerna pobijedili su danas u Minhenu Majnc sa 4:0, u utakmici četvrtog kola Bundeslige i ostvarili treću pobjedu.

Po dva gola za šampiona Njemačke postigli su Arjen Roben, u 11. i 23. minutu i Robert Levandovski, u 50. i 77. minutu.

Bajern je drugi na tabeli sa devet bodova, a ispred njega je Hanover sa bodom više. Majnc je pretrpio treći poraz u prvenstvu i zauzima 14. mjesto na tabeli sa tri boda.

Šalke je na gostujućem terenu u Bremenu pobijedio Verder sa 2:1 i zadržao priključak za vodećima. Verder je poveo u 20. minutu golom Lamine Sanea, a dva minuta kasnije Šalke je izjednačio autogolom Miloša Veljkovića. Pobjedu ekipi iz Gelzenkirhena donio je Leon Gorecka u 83. minutu.

Šalke je ostvario treću pobjedu i treći je na tabeli sa devet bodova, koliko ima i Bajern. Verder je pretrpio treći prvenstveni poraz, još je bez pobjede i pretposljednji je na tabeli sa jednim bodom.

Fudbaleri Augsburga pobijedili su u Frankfurtu domaći Ajntraht sa 2:1 i vezali treću utakmicu bez poraza. Filip Maks doveo je Augburg u vođstvo u 20. minutu, a prednost je udvostručio Kajubi u 76. minutu. Konačan rezultat postavio je srpski fudbaler Luka Jović u 79. minutu.

Augsburg je peti na tabeli sa sedam bodova, a Ajntraht je 12. sa tri boda manje.

Štutgart je kao domaćin pobijedio Volfsburg sa 2:1, a kasnije igraju Lajpcig i Borusija iz Menhengaha.

U posljednjem meču dana, fudbaleri Lajpciga odigrali su na svom terenu neriješeno 2:2 protiv Borusije iz Menhengladbaha.

Lajpcig je poveo u 17. minutu golom Tima Vernera, a u 25. minutu izjednačio je Torgan Azar iz jedanaesterca. Domaći su poveli šest minuta kasnije preko Žana Kevina Agustina, a bod Borusiji donio je Lars Štindl u 61. minutu.

Lajpcig je prekinuo niz od dvije pobjede i peti je na tabeli sa sedam bodova, a Borusija iz Menhengladbaha nema pobjedu u posljednja tri meča i 10. je na tabeli sa pet bodova. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније