Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

16. 09. 2017. 23:30 >> 23:01

NASTUPI U PREMIJERŠIPU

Geret Beri izjednačio Gigsov rekord

Geret Beri, vezni fudbaler Vest Bromvič Albiona, izjednačio je rekord Rajana Gigsa po broju nastupa u engleskoj Premijer ligi.

Beri, kojem je 36 godina, u današnjem susretu sa Vest Hemom uvršten je u prvih 11 VBA, čime je upisao 632. nastup u susretima najjače engleske lige.

Beri je u karijeru u Premijer ligi započeo 1998. Tokom karijere igrao je za Aston Vilu, Mančester siti, prethodne tri sezone proveo je u Evertonu, a sada nosi dres VBA.

U dresu Engleske reprezentacije nastupao je od 2000. do 2012 i upisao 53 nastupa, uz tri pogotka.

Samo trojica igrača uspjela su da odigraju više od 600 mečeva u Premijer ligi, pored njega i Gigsa, tu je još Frenk Lampard.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније