Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

17. 09. 2017. 18:34   >>  18:14

SLAVIO I MILAN

Šestica Napolija, het trik Dibale

Fudbaleri Napolija i Juventusa bili su sigurni u četvrtom kolu italijanskog prvenstva.

Napoli je na svom terenu bio ubjedljiv protiv Beneventa, koji je iz Napulja ispraćen sa šest golova. Napolitanci su tako, zbog bolje gol razlike, preuzeli prvo mjesto na tabeli.

Trostruki strijelac bio je Dris Mertens, koji je postigao golove u 27. minutu i u 65. i 90. minutu iz jedanaesteraca. Strijelci su bili još Alan u trećem, Lorenco Insinje u 15. minutu i Hose Kaljehon u 32. minutu.

Napoli je poslije četvrte uzastopne pobjede prvi na tabeli sa 12 bodova, koliko imaju Juventus i Inter. Benevento je posljednji na tabeli sa sva četiri poraza i samo jednim postignutim golom.

Fudbaleri Juventusa su u prvom meču dana pobijedili danas na gostujućem terenu Sasuolo sa 3:1.

Trostruki strijelac bio je Paolo Dibala, koji je postigao golove u 16, 49. i 63. minutu. Jedini gol za Sasuolo postigao je Mateo Politano u 51. minutu.

Dibala je prvi strijelac Serije A sa osam golova u četiri utakmice.

Crno-bijeli su ostvarili četvrtu uzastopnu pobjedu u prvenstvu, dok je Sasuolo pretrpio treći uzastopni poraz, još nema pobjedu u prvenstvu i zauzima 17. mjesto na tabeli sa jednim bodom.

Fudbaleri Milana pobijedili su kao domaćini Udineze sa 2:1 i popeli se na četvrto mjesto na tabeli. "Roso-neri" su poveli u 22. minutu golom Nikole Kalinića, a izjednačio je Kevin Lasanja u 28. minutu. Tri minuta kasnije Kalinić je postigao pobjedonosni gol.

Milan je sa tri pobjede četvrti na tabeli sa devet bodova, dok je Udineze, koji je pretrpio treći poraz, 15. na tabeli sa tri boda.

Torino i Sampdorija odigrali su neriješeno 2:2. Povela je Sampdorija već u prvom minutu golom Duvana Zapate, a Torino je preokrenuo za dva minuta. Izjednačio je Danijele Baseli u 13. minutu, a vođstvo domaćima doneo je Andrea Beloti na asistenciju srpskog reprezentativca Adema Ljajića.

Bod Sampdoriji obezbijedio je Fabio Kvaljarela u 34. minutu.

Ekipa Siniše Mihajlovića je i dalje neporažena i zauzima peto mjesto na tabeli sa osam bodova, dok je Sampdorija sedma sa bodom manje, ali i utakmicom manje.

Kaljari je kao gost pobijedio Spal sa 2:0, a večeras igraju Kjevo-Atalanta i Đenova-Lacio.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније